Detalii
Denumire: Rosé D'Anjou. Soiul de struguri: Cabernet Franc şi Cabernet Sauvignon. Origine: Regiunea de vin de Anjou se găseşte în principal, la sud de Angers. Se întinde de la dealurile de pe marginea râului Loire şi a afluenţilor acestuia (râurile Layon şi Aubance), până în nordul deparamentelor Deux-Sévres şi Vienne. Sol: Pământ vechi, bogat în dioxid de siliciu şi de calcar, pe văi şi dealuri. Vinificaţie: Metoda tradiţională pentru vin rozé. Vinul este o parte – bled şi o parte – macerat o zi întreagă. Fermentarea se realizează la o temperatură controlată (16-18 ° C). Vinul este apoi , stabilizat şi se păstrează la temperatură scăzută, în o atmosferă inertă. Culoare: Roz. Note de degustare: Fructat. Gust: Rotund, cărnos şi proaspăt. Recomandări: Se serveşte ca aperitiv cu mezeluri, salate mixte sau tartă de căpşuni. Condiţii de servire (°C): Răcit, 8-10
Mai multe informatii
Cantitate | 0.75 l |
---|---|
Tip vin | Vin |
Culoare | Rose |
Producator | LaCheteau |