"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Saint Emilion 1er Grand Cru Classe Chateau CHEVAL BLANC

5.141 RON
Stoc epuizat
SKU
14163
Scrie o recenzie

Detalii

Culoarea foarte intensă amintește de coacăze negre zdrobite, atât de profundă este tonalitatea cromatică. Buchetul se deschide la rotirea paharului și e dominat de mure și afine, secondate de un lemn foarte plăcut integrat. Vinul este puternic și vivace, atacul – neted și rotund, iar taninurile - molatice și dense, conducând la o paletă somptuoasă de fructe proaspete și un final cu nuci acaju. Acest vin cu durată foarte lungă reprezintă sinergia perfectă dintre Cabernet Franc și Merlot.

DEGUSTAREA VINTAGE-ului
Culoarea este un roșu închis plăcut cu margine liliachie, revelând tinerețea proaspătă a acestui Petit Cheval. Intensitatea aromatică bună combină arome calde de fructe negre zdrobite cu tente de pâine prăjită. Buchetul se deschide frumos la rotirea vinului în pahar. Atacul este suplu și curat, structura sănătoasă dar nu agresivă. Taninurile sunt molatice și elegante, iar finalul are o tentă ușoară de mentol.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Saint Emilion
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.