"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Veuve Clicquot Rose, Cutie

456 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS296
Scrie o recenzie

Detalii

Veuve Clicquot Rose pastreaza inspiratia celui cunoscut sub numele de parintele sampaniei. In fiecare sticla ce poarta aceasta marca sunt adunate cele mai fine arome care delecteaza simturile. Sortimentul produs din cei mai fini struguri provenit de pe intinsele podgorii ale casei Veuve Clicquot este asociat de specialisti cu senzualitatea, rafinamentul si bunul gust. Caracteristicile acestei sampanii inedite sunt oferite de strictetea cu care sunt selectionati strugurii. Dupa cum se stie in anii in care recolta nu atinge exigentele cerute de producatori, bautura nu este realizata, insa sortimentul lansat in 2005 este unul cu adevarat reprezentativ pentru celebra casa. Veuve Clicquot Rose are o culoare roz perfecta si este strabatura de sute de bule perlate care ofera consistenta si energie bauturii. Spuma care se formeaza este catifelata, aromele care se dezvaluie sunt cele sublime de flori de trandafir si flori de cires, invaluite de miresme suave de fructe de padure. Gustul pronuntat ce se dezvaluie ofera o experienta intensa. De al inceput la final Veuve Clicquot Rose este o simfonie de arome: de la capsuni elegante, la caise uscare, fragute si zmeura.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Rose
Producator Veuve Clicquot
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.