"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Domeniul Coroanei Segarcea, Minima Moralia - DARUIRE

108 RON Pret standard 108 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DCS06_c
Scrie o recenzie

Detalii

Devotamentul pentru dragoste, pentru oameni si pentru indatoriri: acestea va umplu viata. Un vechi proverb chinez

Minima Moralia reprezinta numele unui set de valori pe care s-a construit societatea de astazi, si anume: 'fundamental precum un pilon si cuprinzator precum universul'. Un pachet de valori pentru supravietuire morala si in acelasi timp, o dovada incontestabila a umanitatii.

De ce ar purta un vin, un asemenea nume; de ce o bucurie a simturilor ar fi impovarata de sarcina introspectiei? De ce ar avea nevoie cineva sa i se reaminteasca de asemenea principii nemuritoare, in timp ce savureaza un pahar de vin?
Pentru ca legatura dintre valori si vinuri este vesnica: vinul si moralitatea au parca, radacini comune.

Ce poate spori atentia mai bine decat un pahar de vin? Si ce mijloc este mai bun pentru imbunatatirea starii de spirit?
ONOARE, RESPECT, DEVOTAMENT, SPERATA, RECUNOSINTA si ONESTITATE- acestea sunt numele unor amestecuri speciale, maturate in stejar, asa cum numai maturiatea stie cum sa cizeleze un caracter.
De aceea, in timp ce va bucurati de tovarasia acestor vinuri cu caractere rafinate, reflectati asupra propriei umanitati- realizand ca natura si natura umana, in fond, nu sunt atat de diferite.

Recunoastere internationala:
Argint- Los Angeles, SUA, 2012 (Los Angeles Wine & Spirits Competition )
Argint ÐMonaco, 2012 ( Femmes et Vins du Monde)
Bronz- San Francisco, SUA, 2012 (San Francisco International Wine Competition)

Tipul vinului: rosu, sec
Soiuri: amestec de Cabernet Sauvignon, Marselan si Syrah
Vintage: 2010
Organizarea podgoriei:
Domeniul dispune de 8 ha cu Syrah, de 46 ha cu Cabernet Sauvignon si 10 ha cu Marselan, plantate cu o densitate de 5 000 plante pe hectar. Orientarea plantelor este de la nord la sud, fiind situate pe un sol compus din argila si pietris, situate pe un strat de calcar. S-au selectat parcelele astfel incat randamentul sa fie intre 6 si 8 t/ha.
Metoda de vinificare:
Strugurii au fost recoltati manual. Soiurile Cabernet Sauvignon si Marselan au fost supuse metodelor traditionale de macerare si fermentatie, pe cand soiul Syrah a fost supus macerarii carbonice (doar boabele de struguri). Invechirea a fost realizata in butoaie noi sau la a 2 Ða utilizare , din stejar american si francez, timp de 6-12 luni.
Note de degustare:
La inceput se fac simtie note de smochine uscate si lemn. Apoi apar note de fructe si gem, dublate de note subtile de tutun, piele, piper si condimente, vanilie si fructe exotice. Gustul pare sa contina atat note proaspete, tinere, cat si mature, cu taninuri perfect integrate, ce confera greutate si echilibru unui aciditatii tineresti, ce mai reduce din notele austere ale vinului.
Temperatura de servire recomandata: 16- 18¡C. Posibilele depozite certifica interventia minimala realizata asupra vinului.
Alcool: 13,2%
Zahar rezidual: sub 2G/L
pH: 3,58
Aciditate: 6 G/L (acid tartric)

.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 75 cl
Tip vin (vin|spumant|sampanie) Vin
Culoare Rosu
Producator Domeniul Coroanei Segarcea

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.