"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Domeniul Coroanei Segarcea, Minima Moralia - Onoare

108 RON Pret standard 108 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DCS05_c
Scrie o recenzie

Detalii

Cea mai buna metoda de a trai cu onoare, este aceea de a fi cine pretinzi ca esti. Socrates

Minima Moralia reprezinta numele unui set de valori pe care s-a construit societatea de astazi, si anume: 'fundamental precum un pilon si cuprinzator precum universul'. Un pachet de valori pentru supravietuire morala si in acelasi timp, o dovada incontestabila a umanitatii.

De ce ar purta un vin, un asemenea nume; de ce o bucurie a simturilor ar fi impovarata de sarcina introspectiei? De ce ar avea nevoie cineva sa i se reaminteasca de asemenea principii nemuritoare, in timp ce savureaza un pahar de vin?
Pentru ca legatura dintre valori si vinuri este vesnica: vinul si moralitatea au parca, radacini comune.

Ce poate spori atentia mai bine decat un pahar de vin? Si ce mijloc este mai bun pentru imbunatatirea starii de spirit?
ONOARE, RESPECT, DEVOTAMENT, SPERATA, RECUNOSINTA si ONESTITATE- acestea sunt numele unor amestecuri speciale, maturate in stejar, asa cum numai maturiatea stie cum sa cizeleze un caracter.
De aceea, in timp ce va bucurati de tovarasia acestor vinuri cu caractere rafinate, reflectati asupra propriei umanitati- realizand ca natura si natura umana, in fond, nu sunt atat de diferite.

Recunoastere internationala:
Bronz- San Francisco, SUA, 2012 (San Francisco International Wine Competition)

Tipul vinului: alb, sec
Soiuri: amestec de Feteasca Alba, Chardonnay, Sauvignon Blanc si Pinot Gris.
Vintage: 2011
Organizarea podgoriei:
Domeniul dispune de 15 ha cu Feteasca Alba, 35 ha cu Chardonnay, 27 ha cu Sauvignon Blanc si 13 ha cu Pinot Gris, plantate la o densitate intre 6 000 si 6 250 plante pe hectar. Orientarea plantelor este de la nord la sud, fiind situate pe un sol compus din argila si calcar. Randamentul mediu este de 8 -10 to/ha.
Metoda de vinificare:
Strugurii au fost recoltati manual. Soiurile Feteasca Alba, Sauvingon Blanc si Pinot Gris au fost presate direct, pe cand pentru Chardonnay, a fost aleasa macerarea (cu coaja strugurilor), timp de 12 ore. O parte din Cardonnay a fost invechit in butoaie noi sau la a 2-a utilizare, din stejar francez, timp de 6 luni, iar restul in rezervoare din otel inoxidabil, cu batonnage.
Note de degustare:
Un amestec ÕalchimicÕ, ce respecta regulile, ce in trecut, au creat un Õamestec regionalÕ. A fost creat astfel un vin, ce inca de la debut, te invaluie cu arome de polen, flori uscate, copac batran si vanilie. Dupa ce respira, aromele sunt dominate de note de miere, pulpa de fruct si acacia. La gust, intalnim o complexitate de arome, foarte fructate. Pe de o parte vinul este fresh, vivace, gratie aciditatii ridicate iar pe de alta, sunt aromele de vanilie si unt, caracteristice unui vin matur, corpolent, rotund.
Temperatura de servire recomandata: 11- 13¡C. Posibilele depozite certifica interventia minimala realizata asupra vinului.
Alcool: 12,8%
Zahar rezidual: sub 2G/L
pH: 3,32
Aciditate: 6,8 G/L (acid tartric)

.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 75 cl
Tip vin (vin|spumant|sampanie) Vin
Culoare Rosu
Producator Domeniul Coroanei Segarcea

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.