"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Domeniul Coroanei Segarcea, Principesa Margareta

108 RON Pret standard 108 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DCS02_c
Scrie o recenzie

Detalii

ASR Principesa Margareta a Romaniei este fiica cea mare a lui Mihai I, ultimul rege in viata, al romanilor. Domeniul si-a gasit inspiratia pentru aceasta colectie gratie spiritului nobil al Principesei Margareta, ce in prezent, isi dedica viata pentru a sprijini tinere talente di Romania, precum si pentru a ajuta batrani neajutorati. O reputatie impecabila a inspirat crearea unui vin de un caracter nobil si cu un spirit profund.

Tipul vinului: alb, sec
Soiuri: amestec de Chardonnay, Pinot gris, Viongier (invechit in barriques) si Viognier proaspat

Metoda de vinificare:
Unul dintre cele mai complexe vinuri albe romanesti, cu o dimensiune florala, ce completeaza baza fructata, glicerica. Arome de cires si de prun alb, cu accente de vanilie, lime, carcei de vita de vie si flori proaspete de salcam. Un amestec de Chardonnay si Pinot Gris din 2010 cu Viognier tot din 2010, o parte invechit in barriques.
Informatii aditionale despre gama de vinuri Principesa Margareta:
Inca din 1990, cand Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a venit in tara noastra, si pana in prezent, aceasta a devenit un simbol al tuturor valorilor ce fusesera pierdute sau ignorate timp de jumatate de secol: onestitate, respect pentru traditie, pasiune pentru excelenta, modestie, voluntariat, umanism si caritate. Cu fiecare actiune intreprinsa, Alteta Sa a pus bazele formarii unei noi elite, responsabile si capabile sa contribuie la renasterea morala a Romaniei.
In septembrie 2010, Domeniul Coroanei Segarcea a devenit, inca o data, furnizorul oficial al Casei Regale a Romaniei, respectand astfel dorinta intemeietorul sau, regele Carol I.
La cererea Altetei Sale Regale, Principesa Margareta, au fost create 2 vinuri cu totul speciale, in editie limitata. S-a incercat crearea unor vinuri care sa surprinda recunostinta fata de istoria ce a legat destinul Domeniului Coroanei Segarcea de cel al Casei Regale si care sa reprezinte o promisiune in ceea ce priveste pastrarea inaltelor standarde calitative ce au consacrat numele vinurilor de Segarcea.
Lectia de istorie, pe care podgoriile din Segarcea o repeta in fiecare zi lumii intregi, este aceea ca o treaba bine facuta va fi apreciata si de-a lungul timpului, de catre oricine. In zilele intunecate ale colectivizarii comuniste, domeniul Segarcea a ramas un exemplu in ceea ce priveste produsele de calitate, asa cum dorea si fondatorul sau, Majesatea Sa Carol I al Romaniei. In semn de recunostinta, Domeniul Coroanei Segarcea a ramas si in prezent, dedicat valorilor enuntate la infiintare, in anul 1884 : excelenta, traditie, dragoste si respect fata de pamant.
Recunoastere internationala:
Premii:
Diamond Nova: Monaco, 2012 Femmes et Vins du Monde
Aur: SUA, 2012, Los Angeles -International Wine and Spirits Packaging Design Competition (Modern Classic)
Bronz- UK, 2012, Decanter World Wine Awards
Bronz- SUA, 2012, San Francisco International Wine Competition
Bronz- Bordeaux, Franta, 2012- Challenge International du Vin
Bronz- SUA, 2012, Los Angeles International Wine & Spirits Competition
Laudat- UK, 2012, International Wine Challenge

.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 75 cl
Tip vin (vin|spumant|sampanie) Vin
Culoare Alb
Producator Domeniul Coroanei Segarcea

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.