"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Piure de rosii

39 RON
Stoc epuizat
SKU
003181
Scrie o recenzie

Detalii

Rosiile de Maremma au un gust intens, caracterizat de proportia optima intre aciditate si zaharuri, sunt cultivate intr-un tinut sarutat de soarele si aerul marii tireniene care confera o sapiditate/ gust naturala produsului (fara adaos de sare sau acid citric). Un proces de productie in care tehnologiile moderne se impletesc cu traditia artizanala. Materia prima este manipulata cu grija si este procesata in intervalul de 48 de ore de la recoltare, transferand prospetimea direct in recipiente/borcane. Temperatura maxima la care este supus produsul este de 97 grade timp de 5 minute pentru pasteurizare. In timpul acestui proces, rosiile nu oxideaza, ceea ce le mentine culoarea, consistenta si aroma nealterate si rezistente timp indelungat.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Producator Cipriani Cipriani Food
Greutate 690 g
Proprietati Fara Gluten, Organic, Vegetarian, Vegan, Fara lactoza, Fara lapte, Kosher
Valori nutritionale
Carbohidrati 4 g
Energie kCal 27 kcal
Energie Kj 114 Kj
Grasimi < 0,5 g
Fibre 2,5 g
Proteine 2,5 g
Sodiu 0,05 g
Grasimi saturate < 0,1 g
Zaharuri 3,5 g
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.