"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Jidvei Spumant

59 RON Pret standard 59 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
VEI40_c
Scrie o recenzie

Detalii

Romantine roze incanta prin culoarea roze somon, stralucitoare si imbietoare mostenita de la soiul Pinot Noir , prin aromele proaspete si fine amplificate de perlarea delicata si persistenta. Prin stilul inconfundabil, Romantine roze impresioneaza mereu.

Produs dupa metoda traditionala din Champagne, vinul spumant este fermentat, limpezit si livrat in aceeasi sticla, toate operatiunile de sampanizare se fac manual. Vinul spumant de la Jivei se imbuteliaza sub denumirile Jidvei si Romantine, brut, demisec, alb sau rose - remarcandu-se prin finete, prospetime si naturalete.

Efervescent, rafinat, frematator, vinul spumant este expresia unei libertati aparte si a bucuriei ce se regaseste deopotriva in implinirile mari si in lucrurile simple. Noi recomandam consumul de spumant in orice moment, pentru ca reuseste sa invaluie intr-o emotie vie ocaziile speciale, festive, dar si sa fie insotitorul desavarsit al clipelor petrecute in voie.

De peste 60 de ani, la Jidvei producem vinuri spumante dupa metoda traditionala - champenoise. Acestea sunt fermentate, limpezite si livrate in aceeasi sticla cu cea in care are loc a doua fermentare, ceea ce le confera perlajul caracteristic. Toate operatiunile necesare obtinerii vinului spumant Jidvei Ð tirajare, fermentare, remuage, degorjare Ð se realizeaza manual, ajutandu-l, astfel, sa se remarce prin finete, prospetime si naturalete.

Prospetimea si finetea, amplificate de perlarea delicata si persistenta, se datoreaza soiurilor clasice pentru un vin spumant, Chardonnay si Pinot Noir, carora li se adauga o nota distincta provenita din soiuri specifice podgoriei, precum Feteasca Regala sau Riesling.

O seara memorabila incepe cu un pahar cu vin spumant Jidvei, din care se ridica discret arome de paine coapta si flori albe si citrice.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Jidvei

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.