"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Jidvei TEZAUR Riesling

40 RON Pret standard 40 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
VEI30_c
Scrie o recenzie

Detalii

Culoarea galben-verzui, ii da o distinctie si o stralucire cu totul aparte. Savoarea specifica si aroma deosebit de personala, amintesc de mirosul florilor de camp si de fan proaspat cosit.

In cramele Jidvei, experienta se impleteste cu dorinta de a inova, punandu-si puternic amprenta asupra calitatii vinurilor. Parte a mostenirii pe care Jidvei o lasa poporului roman si, totodata, punct de referinta in cupajele din soiuri alese, gama Tezaur cuprinde vinuri seci si unele dintre primele cupaje realizate in tara noastra.

Pionieri in arta armonizarii vinului, specialistii nostri au creat primele cupaje de Feteasca Regala cu Sauvignon Blanc si Feteasca Regala cu Muscat Ottonel din Romania, deschizand apetitul iubitorilor de vin pentru gusturi fine si exotice deopotriva. Acestor cupaje remarcabile li se alatura vinuri din soiuri pure, specifice podgoriei, Sauvignon Blanc si Riesling, la producerea carora se folosesc struguri atent selectionati, culesi manual doar din plantatiile de vita cu un inalt grad de calitate.

Eleganta si complexitatea vinurilor Tezaur bucura gusturile oricarui cunoscator prin aromele fructate si catifelate ale cupajului de Sauvignon Blanc si Feteasca Regala sau prin mixul fin de arome exotice al Muscat Ottonel-ului si cele autentice de Feteasca Regala. Deloc intamplator, in identitatea vizuala a gamei Tezaur a fost integrat un element ce atesta legatura ritualica a Tarnavelor cu vinul: dragonul cu cap de femeie, struguri la urechi si coada din vrejuri de vita, care se regaseste pe clopotul bisericii sasesti din Balcaciu ce dateaza din secolul al XVI-lea.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Jidvei

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.