"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Saint Emilion Grand Cru Classe Chateau LA TOUR FIGEAC

Stoc epuizat
SKU
14362_c
Scrie o recenzie

Detalii

Château FIGEAC este o proprietate de familie care se întinde pe 54 hectare (133 acri), din care 40 (99 acri) sunt dedicate viticulturii. Localizate la vest de Saint-Emilion, aproape de granița cu Pomerol, cele 3 coline cu pietriș de fază Güntz conferă podgoriei identitatea și compoziția soiurilor de struguri. Realizarea acestui vin minunat începe cu munca migăloasă pe podgorie, care aderă la principiile managementului integrat al recoltei cu protejarea mediului pentru a produce struguri de o mare complexitate care să reflecte uimitorul terrroir de la FIGEAC.
Metodele de vinificație permit strugurilor să exprime eleganță în vin. Armonios și elegant, FIGEAC dezvăluie un echilibru încântător chiar și la tinerețe. Potențialul de învechire pe termen lung este unul dintre cele mai bune dintre toate soiurile Bordeaux de top.
Clasificare: prima clasificată ca Grand cru, clasificarea datând din 1954

Relieful zonei: 3 coline
Tip sol: pietriș faza Guntz

Cules manual

Învechire tradițională în cuve din stejar și oțel inoxidabil

Durata învechirii: 15 până la 18 luni 100% butoaie noi
Producție medie anuală: 120.000 sticle
 

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.187 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Saint Emilion
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.