"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Dom Perignon Blanc Neon Magnum (1.5L)

3.704 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS360
Scrie o recenzie

Detalii

Dom Perignon este cel mai exclusivist si mai rafinat sortiment de sampanie ce poarta amprenta casei Moet &Chandon. Sampania imbina intr-un mod atractiv inovatia cu traditia si strugurii cu caracter. Ceea ce face acest sortiment unul exclusivist este faptul ca este produs doar in anii in care strugurii ating potentialul maxim pentru obtinerea bauturii. Sampania Dom Perignon este una extrem de expresiva care isi dezvaluie eleganta prin culoare, mireasma, gust si persistenta. Cei sapte ani de invechire si procedeul minutios prin care este obtinuta, sunt detalii cheie care permit crearea unei sampanii cu caracter. Culoarea vibranta galben stralucitor se dezvaluie intr-un mod rafinat, bulele dense care se produc aduc consistenta si improspateaza aspectul vibrant. Aroma fina care este perceputa la prima intalnire este captivanta. Notele de migdale si cacao se imbina cu accentele de flori uscate si fructe zemoase. Gustul unic, este definitivat de senzatiile inedite transmise de aroma brioselor, a ierburilor aromate si a fructelor uscate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 1.5 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Dom Perignon
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.