"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Dom Perignon P2 Plenitude Vintage 2002, Cutie

3.136 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS364
Scrie o recenzie

Detalii

Savurat cu placere de connoisseur din intreaga lume, acesta sampanie minunata este probabil una dintre cele mai apreciate bauturi din intreaga lume. Putin mai delicat decat celelalte vintage-uri, aceasta este bautura perfecta pentru petreceri cu notorietate si multe alte ocazii. Dom Perigon P2 este realizat manual dintr-un amestec de struguri Chardonnay, Pinot Noir si Pinot Meunier selectati tocmai pentru caracterul lor vibrant si proaspat. Viile care produc soiurile mentionate mai sus sunt crescute in Champagne, una dintre cele mai frumoase regiuni din Franta. Fiecare dintre aceste trei tipuri struguri adauga ceva special vinului. Cu vechime indelungata inainte de eliberare, amestecul este imbibat de o efervescenta incantatoare, rezultand un Brut placut, galben intens cu perlaj, cu aroma de chec si fructe glasate. La final datorita adaugarii unor cantitati de struguri de tip Pinot Noir vom descoperi ca vinul are o nuanta dulce de mirodeni, rezultand o armonie perfecta a aromei, gustului, corpului si finisajului. Dom Perignon poate fi servit pe cont propriu, ca un aperitiv, asociat cu orice fel de mancare sau intr-un cocktail spumant. La prima vedere un pahar din acest vin ofera efervescenta adusa de o sampanie buna, dar cu o culoare de galben intens fapt care ii sporeste popularitatea. Cand mirosim vinul suntem atrasi de aromele de lemn dulce si usoare citrice, pentru ca la final, pe cerul gurii sa existe un finisaj dulce, fructat.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Dom Perignon
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.