"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Moet & Chandon Ice Imperial Magnum (1.5L)

552 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS334
Scrie o recenzie

Detalii

Moet Ice Imperial este o noua experienta a sampaniei care combina senzatiile de distractie, proaspata si libera, ramanand in acelasi timp in conformitate cu stilul Moet & Chandon, avand un stil distins prin fructuozitate, palat seducator si o maturitate eleganta, fiind singura sampanie ce se serveste cu gheata. Soiurile de struguri folositi pentru alcatuirea acestei sampanii au fost foarte atent selectate, Pinot Noir-ul fiind in proportie de 50% folosit pentru fructuozitatea si structura lui intensa, al doilea soi Pinot Meunier face parte din acest cupaj in proportie de 35%, fiind un soi plin si carnos, ce ofera o senzatie bogata, un al 3-lea factor ce completeaza acest trio este inconfundabilul Chardonnay, ce confera un finish revigorant. Buchetul este unul intens, cu o aroma puternica a fructelor tropicale de mango, guava si fructi de rosii, precum zmeura. Palatul este unul generos combinand prospetimea si fructuozitatea, avand o aroma larga, voluptoasa a unui buchet de fructe, aromele de caramel si jeleu fiind bine definite. Culoarea este de un auriu profund cu accente chihlimbarii.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 1.5 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Moet
Ambalare Bauturi (10% Discount la achizitionarea a 6 sticle) Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.