"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Moet & Chandon Brut Imperial Vintage 2012, Cutie

330 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS330
Scrie o recenzie

Detalii

Anul 2012 a fost unul exceptional pentru viticultura, iar strugurii recoltati au avut caracteristici exceptionale, fapt exploatat de maestrii casei Moet&Chardon. Sampania Moet&Chandon Rose Vintage 2012 este unul dintre sortimentele care pun in valoare cel mai bine recolta din acest an. Se dezvaluie echilibrata, fina prietenoasa, distinsa. Fiecare pahar de Moet&Chandon Rose Vintage 2012 mangaie si rasfata toate simturile. Culoarea, parfumul si gustul sunt distinse si ofera o nota festiva fiecarei ocazii cu care este savurata. Fiecare sticla de Moet&Chandon Rose Vintage 2012 adaposteste o bautura captivanta, vibranta, ce formeaza bule efervescente si spuma persistenta la contactul cu aerul. Culoarea roz corai cu sclipiri orange, intriga privirile si incita simturile. Buchetul proaspat elegant ce se elibereaza aduce dupa sine parfum de vara. Notele care sunt rapid detectate sunt cele de grapefruit si portocala rosie, invaluite discret de aromele sofisticate si complexe ale capsunilor si cireselor morello. Gustul care desavarseste acest sortiment rafinat este proaspat si elegant. Pastreaza liniile buchetului si este innobilat de note fine de prune Victoria. Textura usor crocanta este desavarsita de bulele vibrante care se formeaza la contactul cu aerul. Rose Vintage 2012 este o sampanie etalon in materie de bungust si eleganta.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Moet
Ambalare Bauturi (10% Discount la achizitionarea a 6 sticle) Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.