"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Dom Perignon Rose

2.276 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS365
Scrie o recenzie

Detalii

ampania Dom Perignon Rose este un sortiment unic creat cu o atentie desavarsita. Bautura ce poarta marca Moet & Chandon este o simfonie gratioasa pentru toate simturile. Caracterul aparte este conferit de minutiozitatea cu care este realizata. Acest sortiment are in compozitie doar strugurii care corespund standardelor riguroase de calitate impuse de specialistii casei Moet&Chandon. Gustul brut predominant al acestei sampanii este invaluit de buchetul floral inmiresmat. Acest sortiment obtinut prin combinarea exceptionala a strugurilor perfecti este cunoscuta in intreaga lume pentru opulenta si senzualitate pe care le emana. Sampania Dom Perignon Rose este asociata cu luxul si bunul gust datorita rafinamentului specific. Culoarea roz inedita este detaliul anticipant, care excita celelalte simturi. Bulele consistente ofera corpolenta si vitalitate, iar miresmele delicate de trandafir si cirese, completeaza tabloul olfactiv. Gustul este insa aspectul care captiva in totalitate si subjuga cu persitenta si intensitate caracteristice. Eleganta fructelor de capsune, zmeura si fragi este innobilata de aroma intensa de casie suculente.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Rose
Producator Dom Perignon
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.