"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Dom Ruinart Rose 2004 Magnum (1.5L)

4.709 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS407
Scrie o recenzie

Detalii

Ruinart Rose este printre primele sampani rose care isi face aparitia inca din secolul al XVIII-LEA, cand metodele de vinificatie nu erau asa de perfectionate ca in zilele noastre.Chiar daca dateaza inca de acum 250 de ani , calitatile organoleptice raman elementul esential al productiei acetui vin delicat. Particularitatea sa consta in echilibrul unic al amestecului sau de chardonnay ,care sunt strugurii emblematici in productia ruinartului, iar pentru productia rose-ului se face un asamblaj cu pinot noir care confera culoarea si textura demna de o sampanie Ruinart Rose. Culoarea este una delicata , roz cu usoare reflexi portocalii. Prezinta o lumina stralucitoare efervescenta si persistenta. Cromatica buchetului de fructe exotice este completat cu accente intense de petale si trandafir , fragi, zmeura, si rodie. Aromele fructelor rosii completate de accente mentolate , compun un buchete intens si efervescent.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 1.5 l
Tip vin Sampanie
Culoare Rose
Producator Ruinart
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.