"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Krug Rose, Cutie

2.466 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS394
Scrie o recenzie

Detalii

Krug Rose are o personalitate aparte ce surprinde printr-o amprenta propie de arome si textura, se recomanda a fi cea mai nonconformista si rebela sampanie rose produsa de aceasta Casa, oferind o experienta placuta si surprinzatoare in fiecare pahar servit. Aceasta sampanie este un rose imbietor prin textura sa fina, gustul subtil de arome vegetale si citrice, ce vor incanta partea palatina senzoriala. In compozitia acestui rose vom regasi un amestec al celor trei soiuri de baza Pinot Noir, Pinot Meunier, Chardonnay proveniti dintr-o larga perioada de timp, care au acumulat in timpul maturari caracteristici de neegalat. Krug Rose iese din standardul sampaniilor rose prin accentele sale florale si notele de fructi uscate ce aduc un deliciu la fiecare inghititura din aceasta licoare. Spiritul creativ al Casei de sampanie Krug se regaseste si in acest rose plin de exuberanta si stil, obisnuindusi consumatori cu produse de o calitate greu de egalat.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Rose
Producator Krug
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.