"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Krug Grande Cuvee

999 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS390
Scrie o recenzie

Detalii

In sticla sampaniei Krug Grande Cuvee se regaseste o licoare speciala ce intruchipeaza viziunea fondatorului casei Joseph Krug, care si a droit sa ofere consumatorilor un produs de o calitate superioara cu caracteristici ce se transpun in sticla printr-o eleganta absoluta a treceri timpului, peste aceste licori fermecate, si care an de an spun o poveste efervescenta si plina de suspans. Caracterul nobil si elegant a sampaniei Krug Grande Cuvee este data de maestrul Cellar care sub bagheta cunostintelor sale, dobandite in timp printr-un exercitiu asidiu de acumulare a proceselor de asamblare a soiurilor, a reusit sa creeze o licoare complexa precum aceasta sampanie, asambland in acest cuvee numai putin de 120 de vinuri linistite cu o vechime diferita. Astfel, arta asamblajului acestui cuvee, se regaseste in diversitatea si complexitatea paletei aromatice si a texturi catifelate datorata celor sase ani de invechire in cramele racoroase si intunecate ale Casei, pot oferi consumatorului o experienta greu de egalat.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Krug
Ambalare Bauturi (10% Discount la achizitionarea a 6 sticle) Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.