"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Ruinart Blanc de Blancs

548 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS399
Scrie o recenzie

Detalii

Sampania Ruinart Blanc de Blancs a fost creata pentru a delecta toate simturile Are in compozitie cei mai calitativi struguri proveniti din podgoriile Champagne, fapt ce ii confera consistenta si eleganta. Aceasta bautura obtinuta prin metode traditionale, lansate de calugarul benedictin Dom Thierry Ruinart impresioneaza prin bogatie si rafinament. Acest cuvee intruneste toate elementele, pentru a fi considerat unul dintre produsele reprezentative. Sticla cu forma deosebita aminteste de eleganta vremurilor de odinioara. Spuma consistenta ce se dezvaluie excita rapid toate simturile iar perlele elegante care desprind usor, usor, innobileaza consistenta amestecului. Aromele care se destainuie sunt cele bogate de fructe proaspete de livada combinata cu note dulci si persistente de fruct exotice. Papilele olfactive sunt stimulate de mireasma dulce a florilor de iasomie si nuantele condimentate ale boabelor de piper. Gustul sampaniei Ruinart Blanc de Blancs aduce la rang de opera de arta aceasta bautura fina. Textura catifelata este mangaiata de persistenta fructelor dulci. Notele de piersici, caise si pere sunt elegant combinate cu tonurile bogate de migdale si miere.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Ruinart
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.