"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Ruinart R de Ruinart, Cutie

446 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS396
Scrie o recenzie

Detalii

R de Ruinart este una din cele mai vechi si consacrate case de sampanie , fiind primul producator care a exportat Champagne. Aceasta este unica si usor de recunoscut , remarcata printr-o puritate de neegalat. Asamblajul din care se produce R de Ruinart este compus din Chardonnay 40%, Pinot Noir 57% si Pinot Meunier 3%, selectia de vinuri are o vechime de pana la 10 ani, la acestea se adauga 20/25 % din vinurile de rezerva din cei doi ani precedenti. Produsul finit defineste o sampanie deosebit de cameleonica, echilibrata si relaxata , foarte rafinata, caracterizata intotdeauna de acel volum si de bogatia care caracterizeaza stilul Ruinart. Lumina este una galben pai , cu usoare reflexii aurii, cu perlage foarte fin si persistenta. Dezvaluie note delicate de fructe cu celuloza alba, caise si arome incantatoare de alune si migdale proaspete. Particularitatea notelor florale si vegetale , de briose si biscuit , dau o complexitate suplimentara , un gust clar si echilibrat

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Sampanie
Culoare Alb
Producator Ruinart
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.