Blended Scotch Whisky

Scotch-ul amestecat este pur și simplu un amestec de whisky-uri din malț și cereale. Unele folosesc un număr limitat de malțuri, în jur de o duzină  (The Famous Grouse și Bailie Nicol Jarvie – ca exemple); altele, mult mai multe: în jur de 40 de malțuri intră într-un Johnnie Walker Black Label și Ballantines.

Se spune că nu iese un amestec bun numai cu un singur whisky de cereale și se folosesc în mod tipic două sau trei. Amestecarea a început în anii 1820, realizată de băcanii care vindeau ceai, cafea, vin și băuturi spirtoase, și în multe cazuri au învățat meserie amestecând ceaiuri, vinuri și băuturi tonice.

A început ca mijloc de a face whisky-urile aspre, aprige și uneori chiar dezagreabile ale vremii mai plăcute la gust și s-a dezvoltat într-o tehnică de creare de băuturi care să aibă o priză mai mare la public și să fie constante de la un lot la altul. La începuturi amestecurile erau probabil la întâmplare.

Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagina
Setati descendent
  1. Akashi White Oak Blended

    70 cl / 40%
    La cerere
    Quickview
    Stoc epuizat
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagina
Setati descendent
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.