"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Hennessy Paradis, Cutie

7.849 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS414
Scrie o recenzie

Detalii

Procesul prin care acest sortiment se produce, nu este deloc unul simplu si totul se bazeaza pe un sistem foarte elaborat de selectie al ingredientelor sale care sunt alese pe baza calitatii lor, fapt ce ii aduce o notorietate foarte mare privind calitatea pe care coniacul o are, istoria sa fiind intinsa pe o perioada de cateva sute de ani. Facand parte din categoria bauturilor vechi care se pastreaza si astazi in celebra crama din Franta, acolo unde este produs si unde ingredientele sale sunt alese cu mare grija, reprezinta o alegere impresionanta, culoarea sa rosiatica facandu-l in mod clar unic si interesant pentru orice pasionat. Se recunoaste foarte usor dupa gust si miros, acolo unde izul de scortisoara si fructe de padure ies in evidenta, si care fac acest coniac si mai apetisant. Aceasta combinatie unica denonta un caracter foarte impunator si o duritate pe masura reusind sa impresioneze orice critic din domeniu. Nu poate fi inlocuit cu nici un alt coniac, deoarece este unul al carui sticla se evidentiaza foarte mult, iar culoarea sa rosiatica il scoate in prim plan, aceasta combinatie fiind una care a contat si care este considerata una dintre lucrurile care il avantajeaza. Eau de vie din care este produs sunt toate din crama Hennessy, iar numarul lor depaseste 100 la numar, facandu-l astfel extrem de interesant, cel putin din punct de vedere al modului in care se prepara. Cel mai mare atuu al sau, consta in vechimea eaux-de-vie, care datorita faptului ca sunt pregatite peste 130 de ani, coniacul are o aroma pe cat de intensa, pe atat de diferita clasandu-se astfel drept unul din cele mai respectate din intreaga lume.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Productor Hennessy
Alcool 40%
Cantitate 70 cl
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.