"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Hennessy Richard, Cutie

31.683 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS416
Scrie o recenzie

Detalii

Richard Hennessy a inceput sa creioneze povestea brandului in urma cu peste doua secole si jumatate, in regiunea Cognac din Franta. Sortimentul Richard este un tribut adus fondatorului brandului si reprezinta esenta know how-ului dobandit in tot acest timp. Modul de preparare al acestui coniac este unul complex in urma caruia rezulta un produs care traseaza un dialog permanent intre trecut si prezent, dirijat majestos de Yann Fillioux, cel care a creat conceptul. Caracterul premium se reflecta pe mai multe paliere, iar unul dintre ele este modul de prezentare. Fiecare carafa este confectionata din cristal pur, suflat manual. Ulterior, carafele sunt numerotate astfel incat fiecare dobandeste propria identitate. Are o culoare de chilimbar, profunda si calda. Mirosul este lemnos, floral si condimentat. Gustul se remarca prin notele fine de stafide, piper, cuisoare, nuci prajite si cardamon.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Productor Hennessy
Alcool 40%
Cantitate 70 cl
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.