"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Hennessy VS Neon

274 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS410
Scrie o recenzie

Detalii

Cu o istorie foarte lunga, Hennessy – Cognac VS face parte din gama celor mai puternice si rafinate coniacuri din lume, povestea sa incepand in Franta acolo de unde si astazi este exportat in intreaga lume, inclusiv in Romania. De-a lungul timpului, Hennessy VS a impresionat prin savoarea gustului sau, care este o combinatie de 40 distilate naturale, facandu-l cel mai bine vandut coniac din intreaga lume si in acelasi timp si cel mai apreciat. Printre cele mai intense mirosuri ale sale, se numara lemnul de nuc si stejarul, aceste doua fiind perfect imbinate cu toate condimentele sale dulci, reusind astfel sa iasa in evidenta intr-un mod foarte placut in orice situatie. Vitele de vie din care este realizat, fac din acest coniac, cea mai buna alegere, deoarece ele sunt alese cu foarte multa grija din intreaga suprafata a regiunii Cognac din Franta, acolo unde predomina calitatea. Si chiar daca este unul din cele mai noi bauturi ale brandului Hennessy, Cognac VS, se diferentiaza si prin gustul sau puternic masculin, acesta fiind potrivit cu o mancare usoara, deoarece fiind o bautura alcoolica, atinge 40 de grade. Chiar si sticla sa este aleasa pe baza gustului si mirosului pe care acest coniac il are, ea fiind transparenta cu un iz domnesc, prin care iti atrage privirea foarte usor. In momentul de fata, acesta este o adevarata delicatesa, mesele bogate si intalnirile importante fiind locurile in care cel mai adesea Hennessy Cognac VS se intalneste, fapt pe care toti someliarii il precizeaza.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Productor Hennessy
Alcool 40%
Cantitate 70 cl
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.