"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Hennessy XO, Cutie

1.224 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
DS413
Scrie o recenzie

Detalii

Cu siguranta, Cognac XO, este unul din cele mai apreciate din lume, acest coniac, avand o istorie foarte lunga, numarul generatiilor in care a rezistat fiind chiar mare. O simpla degustare a sa, si vei putea intelege prospetimea pe care o are si in acelasi timp alura puternica de care da dovada, asta gratie plantelor care sunt folosite pentru a atinge savoarea pe care iubitorii acestui coniac si-o doresc. Poate fi inteles ca si un sortiment pretentios deoarece nu se potriveste cu orice tip de mancare, asta avand in vedere ca a fost creat special pentru a se bea doar in momentele importante, certificarea data de somelierii experti din domeniu fiind una mult ravnita de catre multe alte branduri. Culoarea sa de culoare inchisa si intensa, poate reda foarte usor calitatile sale care se traduc prin calitate, prospetime, savoare si aroma foarte puternica. Toate acestea, sunt datorate combinatiei dintre frunctele si plantele din care este produs. Acestea sunt uscate timp de 12 ani, dupa care sunt folosite, oferindu-i astfel gustul si aspectul pe care Hennessy – Cognac XO il are. Strugurii care sunt folositi la prepararea sa, sunt culesi din zona Cognac, acolo unde se afla cea mai respectata zona cu vita de vie dedicata brandului Hennessy. Coniacul prin simpla sa prezenta pe masa, denota o alura extravaganta, ceea ce il face sa se potriveasca doar cu retete alese, luate din bucatariile din intreaga lume dar care au nevoie de o atentie mai speciala vizavi de gustul lor.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Productor Hennessy
Alcool 40%
Cantitate 70 cl
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.