"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Abbazia di Novacella Selection Line PRAEPOSITUS KERNER DOC

Rating:
80%
146 RON Pret standard 146 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
69000_c
Scrie o recenzie

Detalii

Abbazia di Novacella datează din anul 1142, aducând 870 ani de experiență și de tehnologie de varf în procesul de vinificație. Mânăstirea a acumulat succes an după an în producerea de vinuri care abundă în gust și soiuri cu caracter.
Situate în cea mai nordică regiune viticolă din partea de sud a Alpilor, solurile bogate în minerale (la o altitudine intre 600 m si 900 m) şi climatul rece sunt factorii care contribuie la producerea acestor vinuri cu arome intense şi fructate.
Vinurile albe sunt produse în Valle Isarco, dar mânastirea deţine, de asemenea, podgorii în regiunea centrală şi caldă din Alto Adige, care furnizează strugurii roşii.
Domeniul Abbazia di Novacella din Marklhof, situat pe dealurile reci din Cornaiano la sud de Bolzano reprezintă locul în care strugurii sunt zdrobiți și vinurile sunt învechite.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Soi Struguri 100% Kerner
Producator Abbazia di Novacella
Ambalare Bauturi (10% Discount la achizitionarea a 6 sticle) Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.