"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

JP Chenet Colombard Chardonnay (18.7 cl)

8 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
14052
Scrie o recenzie

Detalii

Denumire: Colombard CHARDONNAY - Vin de pays des Côtes de Gascogne. Soiul de struguri: 70% Colombard, 30% Chardonnay. Origine: Podgoria Côtes de Gascogne. La poalele Pirineilor (sud-vestul Franţei). Sol: Teren văluros, în cea mai mare parte cu argile calcaroase. Vinificaţie: Strugurii se recoltează înainte de a fi copţi şi apoi sunt zdrobiţi rapid la o temperatură scăzută. Fermentaţi la o temperatură de (12 - 17 °C) pentru a păstra toate aromele. Rapid filtrat şi conservat la o temperatură scăzută. Culoare: Transparent şi strălucitor, galben foarte pal, cu reflexe verzui. Note de degustare: Note de pere albe, piersici, ananas şi vanilie. Gust: Vin sec, delicat şi plin, bine echilibrat. Recomandări: Vin delicat, ideal pentru a fi consumat cu peşte şi fructe de mare. Acesta poate fi, de asemenea, servit ca un aperitiv sau într-un wine bar. Condiţii de servire: (°C) 8 - 10. Potenţial de pivniţă: 1 - 2 ani. Aciditate: g/l 7,8 Conţinut de alcool: 12%.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.187 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Soi Struguri 80% Colombard, 20% Chardonnay
Producator JP Chenet
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.