"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Foss Marai - Prosecco Valdobbiadene Cartizze

Stoc epuizat
SKU
100097_c
Scrie o recenzie

Detalii

Foss Marrai prezinta de aceasta data una din cele mai rafinate si brute produse ale companiei. Este obtinut din struguri de Glera 100%, recunoscuti pentru buchetul lor rafinat si textura sa armozanta, iar pe masura ce sunt supusi proceselor de vinificatie cu siguranta se vor preschimba in jurul unei bauturi elegante. Acest lucru se si intampla de altfel in cadrul acestei productii, care intampina fiecare degustor cu un miros captivant, acolo unde domina aromele fructelor de acacia, flori de salcam, caracteristice strugurilor. La nivel gustativ structura sa echilibrata, aciditatea si rezidurile de zahar se imbina armonios pentru a conduce la un final pe cinste. Un vin versatil, care poate fi consumat in compania mai multor retete culinare, in special preparate din carne, branzeturi albe, crustacee sau prajitura cu ciocolata, dar si retete alese pe baza de peste cu diferite garnituri.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin spumant
Culoare Alb
Producator Foss Marai
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.