"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Foss Marai Prosecco Valdobbiadene Superiore Strada Di Guia, 109 brut DOCG Magnum (1.5L)

Stoc epuizat
SKU
100044_c
Scrie o recenzie

Detalii

Un vin nascut in podgoriile aflate pe dealurile din Cartizze, acolo unde exista terroiuri extraordinare pe care se produc recolte insemnate de struguri Glera, fiecare proces de la recoltare si pana la vinificatie fiind aplicat cu minutiozitate. La final se obtine un vin spumant de calitate superioara, de mare valoare si calitate ambalat in jurul unei sticle ce dispune de o eticheta proiectata elegant ce indica calitatea vinului, prestigiul cramei, dar in egala masura si categoria din care face acesta parte. Culoarea sa galben-pai estompata se observa inca de la prima turnare in pahar, iar degustorul este intampinat la nivel olfactiv cu indicii florale (salcam), arome de fructe verzi si citrice, precum si note sublime de condiment si balsam de lamaie. Gustativ se evidentiaza o perlare eleganta, plina de prospetime, care ofera un echilibru armonic bun pentru un final deosebit de placut. A se consuma in compania aperitivelor reci sau preparatelor din peste.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 1.5 l
Tip vin Vin spumant
Culoare Alb
Producator Foss Marai
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.