"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Foss Marai Roos Brut Rose Magnum (1.5L)

178 RON Pret standard 178 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
100008_c
Scrie o recenzie

Detalii

Un rose cu adevarat incantator, care a luat nastere din vointa si atasamentul lui Foss Marai de a redescoperi si redistribui culturile de struguri vechi in jurul terroirurilor abrupte, aflate in dealurile oraselului Guia. Un cupaj reusit de Prosecco, Sangiovese, Montepulciano si Cabernet, fiecare sortiment fiind prelucrat individual si supus unor procese de vinificatie aparte, pentru a dobandi o structura precisa, specifica categoriei din care face parte. Prezinta o culoare asemanatoare petalelor de trandafir roz si o perlatie de nivel mediu, impresionant inca de la prima turnare in pahar. La nivel olfactiv, degustorul va fi incantat de aromele pline de prospetime si plurivalenta, in special fructe de padure (afine si cirese). Gustativ atacul este rotund, aciditatea sa specifica ducand la un final interesant si revigorant. Poate fi consumat atat ca aperitiv cat si in compania unor preparate culinare alese (fettucine cu fructe de mare), dar si branzeturi asortate.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin spumant
Culoare Rose
Producator Foss Marai
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.