"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Calina Reserva Carmenere

75 RON Pret standard 75 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
37014_c
Scrie o recenzie

Detalii

PODGORII
Chile este constituită din regiuni, subregiuni, provincii și comune. Întinzându-se de la O'Higgins până în regiunea Maule, Valea Centrală are patru subregiuni: văile Maipo, Rapel, Curico și Maule. Strugurii au fost aduși de la podgoriile noastre din zonele Talca și Cauquenes, din Valea Maule, care este în special una dintre cele mai lungi, mai vechi și mai aclamate internațional regiuni vinicole din Chile.

Vinificația
Recoltarea a fost executată exclusiv manual, ținând cont de gust și nu de cifre. Practici viticole riguroase, inclusiv cotorât de iarnă, copilit, rărirea fructelor și suprimarea frunzelor, au asigurat un echilibru perfect al viței-de-vie. După o macerare la rece de trei zile pentru a extrage taninurile moi corecte, adaos de culoare și arome, mustul a fost fermentat și apoi transferat în butoaie de stejar franceze și americane, combinate.

NOTE DE DEGUSTARE
Carmenere are o culoare închisă, ca de cerneală, cu arome intense de cireșe negre coapte, bace proaspete, condimente și plante proaspete. Taninurile sunt bine integrate, furnizând o structură de bază care susține aromele fructate opulente ale vinului.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Soi Struguri 80% Carmenere, 12% Merlot, 5%Syrah, 3% Cabernet Sauvignon
Producator Calina Reserva
Ambalare Bauturi (10% Discount la achizitionarea a 6 sticle) Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.