Africa de Sud

Africa de sud este una dintre cele mai proeminente țări producătoare de vin din emisfera sudică. Cu o istorie vinicolă de peste 300 de ani, este adesea descrisă ca puntea de legătură dintre Lumea Vech și Lumea Nouă. Majoritatea vinurilor sunt realizate folosind tehnici vinicole din Lumea Nouă dar din punct de vedere al tipologiei au mai multe în comun cu omoloagele din Lumea Veche.

Soiul caracteristic al țării este Pinotage, o încrucișare de Pinot Noir și Cinsaut, mai rar în cantități mari în celelalte țări producătoare de vin. Și Shiraz este larg cultivat aici, la fel cum sunt Cabernet Sauvignon și Merlot (adesea împreună, într-un Amestec Bordeaux). Chenin Blanc este cel mai cultivat soi de strugure al republicii, iar Chardonnay și Sauvignon Blanc sud-africane au devenit populare la nivel internațional în ultimii ani. Sistemul Vin de origine, o structură legală instituită în 1972 pentru recunoașterea și protejarea diversității terroir-ului din țară, clasifică Africa de Sud în regiuni, districte și circumscripții cu podgorii.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.