"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Francis Ford Coppola Diamond Collection Cabernet Sauvignion

184 RON Pret standard 184 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
54001_c
Scrie o recenzie

Detalii

"În tot ceea ce facem, ţintim către cel mai înalt grad calitativ, şi nimic nu este mai important pentru atingerea acestui ţel decât efortul depus în industria vinului. Vinificatorul nostru, Corey Beck, este magicianul ce supervizează măreţele vinuri Francis Ford Coppola din districtul Sonoma."  - Francis Ford Coppola
 

Colecţia Francis Coppola Diamond a luat naştere în 1997, fiind un proiect ambiţios de a produce vinuri complexe, cu caracter, la un preţ rezonabil. Provenind de pe podgoriile din California, podgorii riguros gestionate, vinurile Diamond Collection exprimă specificitatea Californiei, fiind fructate, cu arome multi-dimensionale şi putând fi băute pe loc. Gama include 11 vinuri (produse dintr-un singur soi de struguri) la care se adaugă amestecurile emblematice Francis Ford Coppola.


Notele vinificatorului:
Acest Cabernet Sauvignon a fost produs din cei mai buni struguri provenind din regiuni întinzându-se de la El Dorado în nord, până la Paso Robles în sud, astfel că diversitatea solului ajută la crearea unui vin complex. În plus, câteva dintre podgoriile Coppola au un model unic în ceea ce priveşte temperatura zilnică, în sensul că zilele extreme de călduroase sunt temperate de nopţi foarte reci. Acest lucru încetineşte procesul de coacere al fructelor, creând un mozaic mai bogat de arome.
În 2010, recoltarea s-a realizat cu câteva săptămâni mai târziu decât în mod obişnuit din cauza primăverii răcoroase şi a lunilor de vară blânde. Deoarece culegerea strugurilor a avut loc toamna târziu, aceştia au beneficiat de o perioadă mai mare de stat pe viţe, lucru ce a rezultat în o mai bună concentraţie şi arome mai bogate. În acest an, Cabernet-ul ilustrează un gust catifelat, cu taninuri moderate, o aromă fructată atrăgătoare şi note interesante de mirodenii şi stejar.
 

Caracteristici senzoriale:

Culoare: granat purpuriu
Miros: afine, cireşe, mirodenii
Gust: prune, coacăze, ierburi uscate şi stejar ars
Denumire: California
Amestec: 100% Cabernet Sauvignon
Alcool: 13,5%
Aciditate totală: 59g/100ml
pH: 3.63
Butoaie: 11 luni în butoaie din stejar american şi francez.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Kendall Jackson
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.