"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Francis Ford Coppola Diamond Collection - Claret

Stoc epuizat
SKU
54000_c
Scrie o recenzie

Detalii

În tot ceea ce facem, ţintim către cel mai înalt grad calitativ, şi nimic nu este mai important pentru atingerea acestui ţel decât efortul depus în industria vinului. Vinificatorul nostru, Corey Beck, este magicianul ce supervizează măreţele vinuri Francis Ford Coppola din districtul Sonoma. ’ —Francis Ford Coppola
Claret este un termen folosit pentru prima dată de britanici pentru a descrie vinurile din Cabernet Sauvignon, precum cele de Boredeaux sau cele realizate într-un stil similar. Încă de la conceperea Diamond Collection în 1997, Claret a fost vinul-emblemă al acestui brand. Sunt folosite câteva soiuri Bordeaux în acest amestec, şi anume: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc şi Petit Verdot. Ocazional, este adăugat şi Malbec, deşi pentru acest vintage s-a decis nefolosirea acestui soi. Strugurii sunt recoltaţi de pe podgoria proprie dar şi de pe alte podgorii Napa, Sonoma şi El Dorado. Combinaţia de climate are ca rezultat un vin de o mare complexitate şi foarte echilibrat. Sticla Claret este de asemenea una deosebită, fiind învelită într-o plasă aurita, cu scopul de a sublinia prestigiul, statutul acestui vin, fiind un tribut al modului de prezentare al vinurilor nobile europene.
Notele vinificatorului:
Sezonul 2010 a fost unul caracterizat de temperaturi relativ scăzute în primăvară şi de o vară blândă. În aşteptarea toamnei, recolta a fost întâziată cu câteva săptămâni faţă de normal. Însă această întârziere a permis strugurilor să-şi dezvolte arome concentrate şi să devină multi-dimensional, textural, cu taninuri suple şi cu note distincte de mirodenii ce potenţează aroma de butoi de stejar.’
Caracteristici senzoriale:
Culoare: granat închis
Miros: fructe de pădure, prune, ienibahar
Gust: cireşe, coacăze, vanilie, cassis
Denumire:California
Amestec: 79% Cabernet Sauvignon, 13% Petit Verdot, 5% Malbec, 3% Cabernet Franc
Alcool: 13, 5%
Aciditate totală: .62g/100ml
pH: 3.68
Butoaie: 11 luni, stejar francez
Data lansării: ianuarie 2012

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Kendall Jackson
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.