"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Kendall-Jackson Vintner's Reserve Syrah

172 RON Pret standard 172 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
37002_c
Scrie o recenzie

Detalii

Pure California Coastal Expression - Syrah

Tehnica de vinificaţie: Timp de aproape 3 decenii, Kendall-Jackson a rămas fidel producerii de vinuri de cea mai înaltă calitate din struguri crescuţi în podgorii situate pe coasta Californiei. Pentru fiecare soi de struguri este aleasă combinaţia optimă dintre climat şi sol. Modalitatea de vinificare a Kendall-Jackson este principala cauză pentru reputaţia şi faima modială a vinurilor sale, ce prezintă o bogăţie de arome, delicat armonizate între ele.

Date esenţiale:
100% struguri cultivaţi pe podgoriile de pe domeniul Jackson, podgorii proprietate personală sau aflate sub atenta supraveghere a companiei pentru a asigura recoltarea strugurilor la momentul potrivit (atunci când ating potenţialul maxim).
Podgoriile aflate într-o zonă deluroasă, în Santa Barbara County vin cu note de gem, fum şi pământ.
Învechit timp de 9 luni în butoaie din stejar franceze (73%) şi americane (27%) pentru a crea un vin bine echilibrat şi structurat.
Tehnicile de vinificaţie precum înmuierea la rece şi macerarea prelungită sunt folosite pentru a spori şi în acelaşi timp pentru a domoli taninurile, pentru a da profunzime culorii şi pentru a intensifica aromele.

Caracteristici senzoriale:
’Vin bogat cu arome de prune, gem de mure, cola şi mirodenii- în cantitatea ideală, şi cu taninuri catifelate’. —Randy Ullom, Winemaster


Informaţii statistice:
Vintage: 2010
Zona de provenienţă: Santa Barbara County
Regiuni de cultivare a viţei de vie: Santa Barbara County
Compoziţie: 98,6% Syrah, 0,6% Chardonnay, 0,4% Viognier, 0,3% Zinfandel, 0,1% Petite Sirah
Alcool: 13,5%
T.A 0,56/ 100 ml
Ph: 3,66

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Kendall Jackson
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.