"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Chateau Saint Roseline - Lampe de Meduse Cru Classe

138 RON Pret standard 138 RON
in stoc

Mai putin de 100 produse

SKU
52002_c
Scrie o recenzie

Detalii

Pe podgorie:
Se practică metodele tradiţionale viticole, cu pliviri mecanice, fără folosirea de produse chimice. Pentru a controla randamentul, se practică subţierea viilor iar pentru a asigura maximul de expunere solară, se practică înlăturarea frunzelor viţelor de vie.
Recoltarea:
Are loc de la sfârşitul lui august până la sfârşitul lui septembrie. Soiurile de struguri sunt recoltate preponderent manual şi vinificate separat. Transportul la vinărie se realizează cu remorci frigorifice.
Vinificarea:
Pentru a evita orice deteriorare, strugurii recoltaţi sunt puşi pe o bandă transportatoare înainte de a fi sortaţi şi curăţaţi de ciorchine. Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor sau oxidarea. Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, înaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate şi menţinute la 18°C, pe durata procesul de fermentaţie, ce durează câteva zile (10-14 zile). Apoi, vinul este răcit pentru a opri fermentaţia malolactică şi învechit în cuve, cu drojdii. Pe parcursul lunii decembrie, vinul este degustat pentru a finaliza amestecul înainte de a fi îmbuteliat.
Soiuri de struguri:
Cinsault : 35%
Grenache : 30%
Mourvèdre : 15%
Syrah : 10%
Tibouren : 10%
Note de degustare:
Are o culoare limpede, roz-somon. Are un miros complex şi intens, cu note de flori albe şi citrice. La gust, aduce cu prospeţimea citricelor. Rotund şi onctuos, are un finsh plăcut, persistent.
Temperatura de servire: 12-14°C

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip vin Vin
Culoare Rose
Producator Chateau Saint Roseline

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.