"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Chateau Sainte Roseline - Cuvee La Chapelle Cru Classe

Rating:
100%
269 RON Pret standard 269 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
52004_c
Scrie o recenzie

Detalii

Pe podgorie:
Acest vin excepţional este produs în cantităţi limitate; este realizat dintr-o selecţie a celor mai bune parcele, ce îndeplinesc cele mai riguroase criterii de producţie, pentru a obţine cei mai buni struguri posibil. Se practică metodele tradiţionale de cultivare a viţei de vie. Pentru obţinerea randamentului dorit, se realizează o subţiere parţială a fructelor ( effruitage), iar pentru a asigura maximul de expunere solară, frunzele sunt înlăturate de pe viţele de vie.
Vinificarea:
Pentru a evita orice deteriorare, strugurii recoltaţi sunt puşi pe o bandă transportatoare înainte de a fi sortaţi şi curăţaţi de ciorchine. Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor sau oxidarea. Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, înaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate pe toată durata procesului de fermentaţie, pentru a permite aromelor să se dezvolte. Apoi, vinul este învechit cu drojdii ce sunt amestecate periodic. În ianuarie, vinul este degustat pentru a finaliza amestecul înainte de a fi îmbuteliat.
Soiuri de struguri:
Grenache : 8%
Mourvèdre : 90%
Rolle
Note de degustare:
Are o culoare limpede şi strălucitoare, roz-somon. Are un miros, foarte parfumat, unic, ce dezvăluie arome de grapefruit, cireşe şi fructul pasiunii. Vinul este bine echilibrat graţie acidităţii sale naturale iar învechirea parţială în butoaie, este responsabilă pentru persistenţa şi complexitatea aromelor.
Temperatura de servire: 12-14°C

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip vin Vin
Culoare Rose
Producator Chateau Saint Roseline

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.