Detalii
Podgoria, fără îndoială una dintre cele mai vechi podgorii din această ţară
privilegiată( Franţa), situată între parcele producătoare de Grand Crus, are în
prezent o suprafaţă de 1,5 până la 8 ha.
Aşa cum este sugerat şi în numele proprietăţii, solul este compus din pietriş de
Garonne ce favorizează drenajul şi restituie strugurilor căldura acumulată în
timpul zilei.
Eforturile tehnice, numeroasele soiuri aduse împreună cu terroir-ul excepţional,
permit strugurilor atingerea maturităţii optime.
Podgoria:
Suprafaţa: 8,3 ha
Vârsta medie: 22 ani
Densitate: 8333 viţe de vie/ha
Sol şi subsol: Pietriş de Garonne
Soi struguri:
62% Cabernet Sauvignon
31% Merlot
7% Cabernet Franc
Activităţile la
podgorie:
Curăţarea de frunze, de ciorchine, subţierea-manuale
Recoltarea manuală în lăzi
Managementul parcelelor
Vinificaţie:
La temperatură controlată
Macerare la rece
Durata de fermentare: 3 săptămâni
Vinificare în funcţie de parcela de provenienţă
Maturare:
12 luni în barriques, dintre care 40% sunt noi
Doar din stejar francez
Selecţie de oţel
Producţie:
25 000 sticle de 1er vin
12 00 sticle "Les Sieurs de Bellegrave"
Distribuţie:
Comerţ
Clientelă privată
Restaurante
Magazine specializate
Mai multe informatii
Cantitate | 0.187 l |
---|---|
Tip vin | Vin |
Culoare | Rosu |
Producator | Pauillac |