Detalii
Denumire: Vin roşu de masă franţuzesc. Soiul de struguri: Cinsault, Carignan. Origine: Podgoriile din Languedoc-Roussillon. Sol: uşor aluvial alcătuit din lut, argilă şi nisip. Acestea includ de multe ori soluri adânci. Vinificaţie: Maşină de recoltare. Se produce prin termovinificare. Proces scurt. Culoare: Roşii Cherry, culoare clară. Note de degustare: Plăcut, proaspat şi fructos, arome de cireşe, zmeură, condimente. Gust: Demisec, rotund, plăcut uşor de băut. Recomandări: Se serveşte cu salate, preparate din carne rece, carne la grătar, brânză. Condiţii de servire (°C): 14 - 16 Potenţial de pivniţă: 1 max an. Aciditate g/l: G. de zahăr rezidual /l: 5,5 g/l Prezentare: 12 g
Mai multe informatii
Cantitate | 0.75 l |
---|---|
Tip vin | Vin |
Culoare | Rosu |
Producator Vinuri | Baron D'Arignac |