"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

JP Chenet Cinsault Rose

Rating:
100%
10 RON Pret standard 10 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
14050_c
Scrie o recenzie

Detalii

Denumire: Cinsault Grenache - Vin de Pays d'Oc - Rosé Soiul de struguri: Amestec de 70% Cinsault şi 30% Grenache, ceea ce face din acest vin, un vin foarte tipic. Origine: Vin din podgoriile Pays d'Oc, sudul Franţei, regiunea Languedoc-Roussillon. Sol: Foarte variat: sol lutos, calcaros, nisipos, pietros şi schistous. Vinificaţie: Strugurii se recoltează atunci când boabele de struguri sunt foarte coapte. Macerarea are loc la temperaturi mici, urmată de o filtrare a impurităţilor rămase în urma presării. Fermentarea are loc la o temperatură scăzută pentru a conserva toate aromele. Maturarea se face la temperatură scăzută în rezervoare din oţel inoxidabil. Culoare: Transparentă şi strălucitoare. Note de degustare: Foarte expresiv, cu fructe roşii de vară, căpşuni şi note picante. Gust: De vară, revigorant, delicat, cu o aciditate echilibrată şi cu note de fructe, de vară, proaspat culese. Recomandări: Vinul rozé poate fi servit singur sau cu multitudine de preparate culinare : preparate din carne rece, carne la grătar, jambon, salate. Condiţii de servire (°C): 10 - 12 G. de zahăr rezidual /l: 6,1 g

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Tip vin Vin
Culoare Rose
Soi Struguri 70% Cinsault, 30% Grenache
Producator JP Chenet

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.