"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

JP Chenet Medium Sweet White

23 RON Pret standard 25 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
14066_c
Scrie o recenzie

Detalii

Denumire: Vin Mellow Alb - Vin de Pays des Côtes de Thau. Soiul de struguri: Alcătuit în principal din Terret, Clairette şi Maccabeu. Origine: Podgoriile Côtes de Thau. Pe coasta Mării Mediterane, în apropiere de Sète (sudul Franţei). Sol: Podgorii puţin deluroase, orientate spre Marea Mediterană, cu sol pietros, argilos-nisipos. Vinificaţie: Strugurii se recoltează înainte de a fi foarte copţi pentru a garanta sănătatea perfectă a acestora, şi apoi sunt zdrobiţi rapid sub gaz inert. Fermentat la o temperatură de (12 - 17 °C). Filtrat şi depozitat la o temperatură scăzută pentru a-şi păstra toate aromele. Vin îndulcit cu suc de struguri concentrat. Culoare: Transparentă, strălucitoare, galben pal cu reflexe verzui. Note de degustare: Elegant, cu arome de fructe tropicale şi flori albe. Gust: Dulce, rotund, bine echilibrat. Recomandări: Vin fin, ideal alături de salate de fructe. Poate fi servit ca aperitv sau într-un wine bar. Condiţii de servire (°C): 10 Potenţial de pivniţă: 1 - 2 ani Aciditate g/l: 6 g/l G. de zahăr rezidual /l: 30 g Conţinut de alcool: 11,50%

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Soi Struguri Terret, Clairette, Maccabeu
Producator JP Chenet
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.