"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

JP Chenet Merlot

25 RON Pret standard 27 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
14055_c
Scrie o recenzie

Detalii

Denumire: Merlot - Vin de Pays d'Oc Roşu Soiul de struguri: 100% Merlot, ceea ce îl face tipic şi foarte aromat. Original din regiunea Bordeaux, dar s-a adaptat bine în sudul Franţei (peste 68.000 de hectare). Origine: Podgoriile Vin de Pays d'Oc pot fi găsite peste tot, regiunea Languedoc-Roussillon întinzându-se de la sud de Côtes du Rhône până la Carcassonne. Sol: Variat pe întreaga suprafaţă de producţie. Stugurii din componenţa vinului au fost plantaţi în special pe soluri argilo-calcaroase şi pietroase. Vinificaţie: Strugurii se recoltează doar atunci când boabele sunt foarte coapte, apoi acestea sunt fermentate timp de 6 - 12 zile. Temperatura de fermentare este păstrată sub 32 °C, şi vinul este presat uşor. Este maturat în rezervoare. În cele din urmă este filtrat si îmbuteliat. Culoare: Transparentă, intensă, de culoarea granatului, roşu purpuriu. Note de degustare: Fructe roşii, coacăze negre, cireşe, gem de zmeură. Gust: Vin cu taninuri catifelate şi persistenţă îndelungată a gustului. Recomandări: Vin roşu, poate fi servit cu preparate din carne albă, carne de pasăre, carne la grătar, salate, mai multe tipuri de brânză. Condiţii de servire (°C): 16 - 18 Potenţial de pivniţă: 2 - 4 ani Aciditate g/l: 5,1 G. de zahăr rezidual /l: 5 g Conţinut de alcool: 13%

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Soi Struguri 100 % Merlot
Producator JP Chenet
Ambalare Bauturi Sticla

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.