"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Guy Saget Sancerre Blanc

Rating:
60%
175 RON Pret standard 175 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
49003_c
Scrie o recenzie

Detalii

Misiunea brandului Guy Saget este aceea de a demonstra, la cel mai înalt nivel, intenţia Saget La Perrière de a dezvălui complexitatea magnifică asociată podgoriilor din regiunea Loire. O colecţie completă a celor mai fine vinuri Loire, menite să satisfacă cele mai exigente gusturi, aceste vinuri ilustrează gama de vinuri Guy Saget, ambasadorul Loire.
Locaţie: zona centrală Loire
Sol: argilos-calcaros
Soi struguri: 100% Sauvignon
Date referitoare la producţia tehnică: Presare uşoară. Vinificare la temperatură controlată de 18-200 C. Învechire cu drojdii fine timp de 5 luni, înaintea îmbutelierii.
Caracteristici senzoriale: Vin strălucitor cu reflexe verzui. Predomină arome de flori albe încadrate de note minerale. La gust, vinul este generos şi proaspăt cu arome florale.
Recomandări culinare: Peşte la grătar, brânză de capră Crottins de Chavignol, frigărui de pui tandoori, sushi & sashimi.
Se recomandă a fi servit la o temperatură de 11°C.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Guy Saget
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.