"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Banfi - Chianti Classico Riserva D.O.C.G.

Rating:
100%
136 RON Pret standard 136 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
3018_c
Scrie o recenzie

Detalii

Amplasat între râurile Orcia şi Ombrone pe pantele sudice ale oraşului Montalcino din regiunea Toscana, domeniul Catello Banfi este unică din punctul de vedere al culturii şi tradiţiei în ceea ce priveşte vinul. Vinurile din gama Banfi Toscana, produse cu struguri selectaţi atât din anumite podgorii ale domeniului Banfi , cât şi cu strguri din alte zone nobile din regiune, ilustrează caracterul autentic, veritabil al Toscanei. Ele reflectă dragostea pentru Toscana, imprimând bucuria şi caracterul autentic specific zonei prin uşurinţa cu care pot fi savurate. Graţie unei vioiciuni şi a unei prospeţimi intrinseci, aceste vinuri sunt adecvate unui consum zilnic, fără a face rabat de la standardele calitative ale Banfi.

Soiul de struguri: Aproape exclusiv Sangiovese. Tehnica/ Modul de producţie: Fermentaţiei alcoolice, cu perioadă medie de macerare, îi este urmată o perioadă de 2 ani de maturare în butoaie slavone de stejar (60-120 hl). Vinul îşi închieie evoluţia având o perioadă de cel puţin 6 luni de maturare/ învechire în sticlă. Culoare: Roşu cu reflexe mov Buchet/ Miros: Intens cu note de vanilie, lemn dulce şi ciocolată. Gust: Rotund, picant, elegant şi bine structurat. Însemnările producătorului: Celebrând tradiţia toscană, Banfi oferă o familie/ gamă de vinuri Chianti, variată dar în acelaşi timp complementară, unică în stilul său. Chianti Riserva este produs din struguri selectaţi din regiunea "Classico" aflată între Siena și Firenze. Este un vin elegant, corpolent, bine echilibrat cu un foarte mare potenţial de învechire pe termen lung. Recomandări culinare: Se potriveşte de minune cu preparatele din carne şi cu preparatele bucătăriei toscane. Prima producţie: comercializată Conţinutul de alcool: Între 12,5% şi 13% în funcţie condiţiile sezonului

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Banfi
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.