"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Banfi - Fumaio Toscana I.G.T.

Rating:
100%
Stoc epuizat
SKU
03054_c
Scrie o recenzie

Detalii

Amplasat între râurile Orcia şi Ombrone pe pantele sudice ale oraşului Montalcino din regiunea Toscana, domeniul Catello Banfi este unică din punctul de vedere al culturii şi tradiţiei în ceea ce priveşte vinul. Vinurile din gama Banfi Toscana, produse cu struguri selectaţi atât din anumite podgorii ale domeniului Banfi , cât şi cu strguri din alte zone nobile din regiune, ilustrează caracterul autentic, veritabil al Toscanei. Ele reflectă dragostea pentru Toscana, imprimând bucuria şi caracterul autentic specific zonei prin uşurinţa cu care pot fi savurate. Graţie unei vioiciuni şi a unei prospeţimi intrinseci, aceste vinuri sunt adecvate unui consum zilnic, fără a face rabat de la standardele calitative ale Banfi.

Tipul de sol: Chardonnay și Sauvignon Blanc. Sistemul de palisare: Cordone speronato ( Cordon ghimpat/pintenat). Tehnica/ Modul de producţie: Mustul este fermentat la o temperatură controlată de 15-16 °C. Pentru a păstra prospeţimea naturală a vinului, fermentaţia malolactică este împiedicată. Îmbutelierea pe timpul iernii păstrează o mică parte din efervescenţa naturală dată de fermentaţia alcoolică. Culoare: Galben pai deschis. Buchet/ Miros: Amplu, intens fructat, proaspăt, cu note specifice soiurilor. Gust: Plin, armonios, cu o uşoară aciditate. Impresionant, plăcut la gust datorită prospeţimii date de combinarea celor 2 soiuri de struguri. Însemnările producătorului: Vinul reprezintă interpretarea Banfi pentru un vin alb, caracterizat de prospeţime şi vivacitate. Chardonnay-ul conferă rotunjime, în timp ce Sauvignon Blanc-ul aduce cu sine forţă/tărie acestui vin fresh şi uşor de băut. Recomandări culinare: Este potrivit pe durata întregii mese, în special pentru aperitive şi preparate din peşte proaspăt. Conţinutul de alcool: De la 12 până la 12,5% vol. în funcţie de condiţiile sezonului.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Banfi
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.