"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Fantinel Borgo Tesis Merlot

59,50 RON 0,50 RON
in stoc

Mai putin de 10 produse

SKU
12350S
Scrie o recenzie

Detalii

Din vinificarea strugurilor Merlot 100% puri. Originea este clasicul Friuli DOC, în limitele companiei Tenuta di Tauriano. Strugurii, riguros selectați pentru a reprezenta doar ce este mai bun din terroir-ul de origine, vinifică în oțel, apoi se maturează în butoaie de stejar și se îmbuteliază. O culoare roșu rubiniu, cu niște ușoare reflexe granat. Mirosul are o gamă olfactivă largă care se mișcă în jurul aromelor fructate intense, cu note mai picante pe fundal rezultate în urma îmbătrânirii. Gustul în gură este plin, învăluitor, foarte moale și perfect echilibrat. Combinații cu alimente sugerate în timp ce degustați acest Merlot Borgo Tesis Fantinel Excelent cu preparate din carne. Este însă excelent și cu primele feluri pe bază de sosuri și cu brânzeturi cu maturare medie; incearca-l cu friptura de vita.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Fantinel
Ambalare Bauturi Sticla
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.