"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Duca di Salaparuta Corvo Bianco IGT

Rating:
100%
77 RON Pret standard 77 RON
in stoc

Mai mult de 100 produse

SKU
5000_c
Scrie o recenzie

Detalii

Zona de producţie Dealurile din centrul şi vestul Siciliei. Soi struguri Insolia şi Grecanico. Clasificare IGP Sicilia. Sol Compoziţie mixtă. Altitudine de la 150 până la 400m deasupra nivelului mării. Podgorie Denistatea viţei de vie pe hectar: 4500 unităţi Climat insular, cu ierni blânde şi veri toride, uscate. Recoltă În momentul maturării complete ( din a 2a până în a 4a săptămână din septembrie) Vinificaţie presare uşoară. Fermentaţie lao temperatură scăzută, de aproximativ 17° C. Învechire Are loc la o temperatură controlată, până în primăvară, în vederea clarificării naturale a vinului. Minim 2 luni, învechire în sticlă, la temperatură controlată. Culoare Culoarea paiului, cu reflexe verzui. Buchet Intens, fructat, mediteranean. Aromă Proaspăt, vivace, cu o aciditate bună, rotund, sec şi cu un corp bine constituit. Conţinut de alcool 11,5 % - 12,0 % vol. Temperatură de servire 8° - 10° C. Recomandări culinare Recomandat cu supe, legume, excelent cu aperitive sau preparate din peşte. Depozitare Într-un loc răcoros (13°-15°C) şi întunecat, cu umiditate scăzută. Durata de viaţă Trebuie băut când este tânăr, de preferat în primul an, maxim în al 2-lea an. Prima producţie 1824

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Alb
Producator Duca di Salaparuta
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.