"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Duca di Salaparuta Corvo Rose IGT

Stoc epuizat
SKU
5001_c
Scrie o recenzie

Detalii

Zona de producţie Dealurile din centrul şi vestul Siciliei, în provincia Trapani. Soi struguri Strugurii roşii sicilieni. Tip Rosé. Clasificare IGP Sicilia Sol Mixt, destul de calcaros. Altitudine De la 100 la 250m deasupra nivelului mării. Podgorie Denistatea viţei de vie pe hectar: 4000 unităţi Climat Insular, mediteranean, destul de torid, uscat. Recoltă Din a 2a până în a 4a săptămână din septembrie Vinificaţie Macerare scurtă de aproximativ 12 ore, la rece ( strugurii se lasă cu coajă) şi presare uşoară. Fermentaţia are loc la temperaturi de 17° - 18° C. Învechire La temperaturi controlate până în februarie, pentru a favoriza clarificarea naturală. 2 luni de învechire în sticlă, la temperatură controlată. Culoare Roz aprins, cu reflexe asemănătoare culorii cireşelor. Buchet Bogat, parfumat, fructat. Aromă Bine echilibrat, cu un corp bine constituit, vivace şi cu o persistenţă medie a gustului. Conţinut de alcool 12,0 % - 12,5 % vol. Temperatură de servire 12° - 14° C. Recomandări culinare Se potriveşte cu o varietate largă de preparate precum: aperitive complexe, feluri principale, peşte şi carne albă. Depozitare Într-un loc răcoros (13°-15°C), cu umiditate scăzută şi ferit de lumină. Durata de viaţă Trebuie savurat cât este încă tânăr, preferabil în primul sau al doilea an de viaţă. Prima producţie 1968

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rose
Producator Duca di Salaparuta

Produse similare

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.