"Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare. Anul imbutelierii poate varia, va rugam sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de acest aspect."

Dal Forno Romano - Valpolicella Superiore D.O.P.

Stoc epuizat
SKU
71001_c
Scrie o recenzie

Detalii

Cunoscută pentru faimosul său Amarone della Valpolicella, crama Romano Dal Forno produce trei vinuri, toate caracteristici zonei în care se află, se distinge prin căutarea sa constantă și totală pentru calitatea absolută. De ani de zile, datorită angajamentului asumat de către întreaga familie, compania a ajuns la standarde de neegalat în scopul ei de a oferi plăcere unică și emoție pentru toți cei care beau un produs Dal Forno.

Valpolicella oferă indicii de afine, mure, cireșe și ciocolată care se dezvăluie treptat pe toată durata în care vinul respiră. Taninurile puternice, care dau structura pentru acest produs, sunt în simbioză perfectă cu arome catifelate de condimente dulci și gem care acoperă cerul gurii și excita simţurile.

Mai multe informatii

Mai multe informatii
Cantitate 0.75 l
Tip vin Vin
Culoare Rosu
Producator Dal Forno Romano
This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.