Despre Wine & Company

Wine & Company reprezintă un progres pe scena emergentă a băuturilor fine din România.

Fondată în 2008, compania a demonstrat an de an că se poate îmbina cu succes pasiunea pentru vinuri excelente cu spiritul vizionar, fapt ce conferă un etalon de calitate si exclusivitate pentru toţi clienţii noştri. Prin colecţia rafinată de vinuri se află acelea provenite de la podgoriile renumite prin tradiţie şi standard, precum Toscana, Bordeaux sau Montalcino.

În locaţiile noastre, atent selecţionate, vă veţi regăsi într-o aventură în jurul lumii, fiecare clipă putând fi marcată prin alegerea unui vin sublim. Amintirile placute fortifică lumina din fiecare dintre noi, iar scopul este de a oferi băuturile ce vă vor marca momentele deosebite din viată ca apoi să vă ajute să le retrăiţi la fiecare degustare.

Indiferent că alegeţi una din locaţiile noastre sau accesaţi magazinul online, imersiunea în lumea burgheziei si a elegantei este inevitabilă.


Denumire : Mirmidon SRL

Nr. R.C./Aut : J40/4649/2012

C.U.I. : RO30106608

Sediul : Soseaua Odai 379-381, Sector 1, Bucuresti, 013605

Banca : BRD, Sucursala Baneasa

Cont : RO06BRDE445SV20307954450


Prin gama extinsă şi variată de produse şi soluţiile de personalizare oferite, venim să intampinăm cele mai exigente cerinţe cu promptitudine şi profesionalism.

Fie că doriţi să savurati un vin rose proaspat de vară, un single malt scoţian sau un tutun dominican sublim, Wine & Company creează atmosfera perfectă pentru momentele cu adevărat importante.

Misiunea noastră este să vă ajutam sa va bucuraţi de viaţa, oferind in primul rand calitate şi servicii ireproşabile.

Ne puteţi contacta oricând prin email la adresa contact@wineandcompany.ro, sau telefonând la numarul 0737.730.770, pentru a obţine o ofertă personalizată.

This is the privacy policy sample page.
It was created automatically and do not substitute the one you need to create and provide to your store visitors.
Please, replace this text with the correct privacy policy by visiting the Customers > GDPR > Privacy Policy section in the backend.
Copyright © 2007-2018 Wine & Company. All rights reserved.